Парафії Бориспільської єпархії відзначили День захисника України молитвою

 Парафії Бориспільської єпархії відзначили День захисника України молитвою

 

 

 

 

 

 

ПЛОСКЕ. 13 жовтня 2109 року в неділлю після святкової Божественної літургії настоятель Свято-Покровської церкви села Плоске Броварського району, був запрошений на свято Покрова Пресвятої Богородиці та День захисника України, який відбувся в будинку культури. Отець Миколай звернувся до громади села та розповів про свято Покрови та привітав захисників батьківщини. Після привітання настоятель разом з дітками подарували захисникам ікони та подарунки.

Парафії Бориспільської єпархії відзначили День захисника України молитвою

 

БАРИШІВКА. В День Покрови Богородиці 14 жовтня 2019 року після Божественної літургії у храмі на честь Благовіщення Богородиці смт Баришівка парафіяни на чолі із настоятелем благочинним Баришівського благочиння протоієреєм Любомиром Біляком звершили молитву біля пам'ятника Покрову Богородиці в центрі селища. Парафія молмлася за українських воїнів із іхніми родинами за  волонтерів та людей доброї волі, які живуть неустанною турботою про захисників нашої Вітчизни.

Також на площі Слави селища отець благочинний звершив заупокійну молитву про вічну пам'ять за тих, хто у степах, бліндажах і окопах українського Донбасу віддав своє життя в боротьбі за свободу і незалежність своєї Батьківщини. Меморіальна дошка зі світлинами 12-ти загиблих захисників, яка знаходиться на площі, було поповнено 4-ма світлинами воїнів, які загинули захищаючи цілісність України.

Парафії Бориспільської єпархії відзначили День захисника України молитвоюПарафії Бориспільської єпархії відзначили День захисника України молитвоюПарафії Бориспільської єпархії відзначили День захисника України молитвою

 

ПРОЦІВ. 14 жовтня 2019 у с. Проців Бориспільського району було освячено пам`ятник Покрови Божої Матері. Після Божественої Літургії, яку очолив настоятель храму, благочинний Другого Борспільського округу архімандрит Фегност (Юраш), була звершена хресна хода до місця освячення пам`ятника. 

Під час освячення були піднесені молитви за мир в державі та захисників Вітчизни.

Парафії Бориспільської єпархії відзначили День захисника України молитвоюПарафії Бориспільської єпархії відзначили День захисника України молитвою

 

 

March 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31