Єпископ Згурівський Амвросій у супроводі духовенства відвідав будинок інвалідів та одиноких громадян в селі Ревне

Єпископ Згурівський Амвросій у супроводі духовенства відвідав будинок інвалідів та одиноких громадян в селі Ревне8 січня 2020 року, в день Собору Божої Матері, з благословення Високопреосвященнішого Антонія, Митрополита Бориспільського і Броварьського,  вікарій Бориспільської єпархії єпископ Згурівський Амвросій у супроводі благочинного Другого Бориспільського благочиння, архімандрита Феогноста (Юраша), прот. Доримедонта Ірімєску та прот. Георгія Пилипчука відвідали у с. Ревне, Бориспільського р-ну, стаціонарне відділення для постійного та тимчасового проживання інвалідів та одиноких не працездатних громадян.

Духовенство радо зустрічали мешканці та персонал закладу на чолі з завідуючою відділення Сущенко О. М. 

Єпископ Амвросій привітав всіх присутніх з Різдвом Христовим, та передав вітання і благословення від керуючого єпархією. Також владика Амвросій подякував персоналу закладу за самовіддану працю яку вони несуть у закладі, бо саме жертовне і самовіддане служіння ближньому є виконання закону Любові до якого нас закликає Господь. 

Духовенство не забуло відвідати у кімнатах людей, які через фізичні немощі вже не можуть бути присутні на загальній зустрічі зі священнослужителями, поспілкувалися з ними і вручили Різдвяні гостинці та хор Другого Бориспільського благочиння виконав колядки. 

Наприкінці зустрічі завідуюча відділення Оксана Миколаівна подякувала вл. Амвросію за постійну турботу та підтримку її підопічних духовенством Другого Бориспільського благочиння.

Єпископ Згурівський Амвросій у супроводі духовенства відвідав будинок інвалідів та одиноких громадян в селі РевнеЄпископ Згурівський Амвросій у супроводі духовенства відвідав будинок інвалідів та одиноких громадян в селі РевнеЄпископ Згурівський Амвросій у супроводі духовенства відвідав будинок інвалідів та одиноких громадян в селі РевнеЄпископ Згурівський Амвросій у супроводі духовенства відвідав будинок інвалідів та одиноких громадян в селі РевнеЄпископ Згурівський Амвросій у супроводі духовенства відвідав будинок інвалідів та одиноких громадян в селі РевнеЄпископ Згурівський Амвросій у супроводі духовенства відвідав будинок інвалідів та одиноких громадян в селі РевнеЄпископ Згурівський Амвросій у супроводі духовенства відвідав будинок інвалідів та одиноких громадян в селі РевнеЄпископ Згурівський Амвросій у супроводі духовенства відвідав будинок інвалідів та одиноких громадян в селі РевнеЄпископ Згурівський Амвросій у супроводі духовенства відвідав будинок інвалідів та одиноких громадян в селі РевнеЄпископ Згурівський Амвросій у супроводі духовенства відвідав будинок інвалідів та одиноких громадян в селі РевнеЄпископ Згурівський Амвросій у супроводі духовенства відвідав будинок інвалідів та одиноких громадян в селі Ревне 

March 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31