ЯБЛУНЕВЕ. У будинку культури вдруге відбувся святковий Різдвяний концерт за участю православних хорів

ЯБЛУНЕВЕ. У будинку культури вдруге відбувся святковий Різдвяний концерт за участю православних хорівВ Яблуневому Березанського благочиння (Баришівський район) в день пам’яті Святителя Василія Великого і Обрізання Господнього в будинку культури вдруге відбувся святковий Різдвяний концерт за участю православних хорів.

На початку, благочинний Березанського округу ахімандрит Назарій (Омеляненко) привітав жителів села зі святом Різдва Христового та розповів про велике значення цього свята, а також побажав всім стійкості в вірі. Після офіційних привітань гостей концерту порадували своїми виступами наступні колективи: хор храму Святого князя Володимира с. Дернівка, хор храму ікони Божої Матері ” Всіх Скорботних Радість” с. Яблуневого, аматорський хор будинку культури с. Яблуневого, аматорський хор будинку культури смт. Баришівки, хор Свято-Троїцького храму с. Пасічна, також привітали учні Яблунівської школи під керівництвом Миколи Григоровича Крячка та Ангеліна Дубик привітала всіх сольною піснею, також віршиком привітала усіх маленька парафіянка Преображенського храму с.Коржі, Борисюк Антоніна. 

Після виступів отець Ілля подарували діткам солодощі. По закінченні концерту, настоятель місцевого храму “Всіх скорботних радість”, ієрей Ілля Ляшик привітав всіх зі святом та подякував всім колективам за їхні труди.

ЯБЛУНЕВЕ. У будинку культури вдруге відбувся святковий Різдвяний концерт за участю православних хорівЯБЛУНЕВЕ. У будинку культури вдруге відбувся святковий Різдвяний концерт за участю православних хорівЯБЛУНЕВЕ. У будинку культури вдруге відбувся святковий Різдвяний концерт за участю православних хорівЯБЛУНЕВЕ. У будинку культури вдруге відбувся святковий Різдвяний концерт за участю православних хорівЯБЛУНЕВЕ. У будинку культури вдруге відбувся святковий Різдвяний концерт за участю православних хорівЯБЛУНЕВЕ. У будинку культури вдруге відбувся святковий Різдвяний концерт за участю православних хорівЯБЛУНЕВЕ. У будинку культури вдруге відбувся святковий Різдвяний концерт за участю православних хорівЯБЛУНЕВЕ. У будинку культури вдруге відбувся святковий Різдвяний концерт за участю православних хорівЯБЛУНЕВЕ. У будинку культури вдруге відбувся святковий Різдвяний концерт за участю православних хорівЯБЛУНЕВЕ. У будинку культури вдруге відбувся святковий Різдвяний концерт за участю православних хорівЯБЛУНЕВЕ. У будинку культури вдруге відбувся святковий Різдвяний концерт за участю православних хорівЯБЛУНЕВЕ. У будинку культури вдруге відбувся святковий Різдвяний концерт за участю православних хорівЯБЛУНЕВЕ. У будинку культури вдруге відбувся святковий Різдвяний концерт за участю православних хорів