ВИШГОРОД. Настоятель парафії святих Бориса і Гліба звершив освячення вод Київського моря

ВИШГОРОД. Настоятель парафії святих Бориса і Гліба звершив освячення вод Київського моряЗ благословення Високопреосвященнішого Антонія, Митрополита Бориспільського та Броварського, 19 січня 2020 настоятель храму свв. Бориса і Гліба протоієрей Димитрій Денисенко і парафіяни звершили Божественну літургію на честь свята Богоявлення. Після урочистого богослужіння хресним ходом зі співом святкових співів всі вирушили до берега Київського моря, де настоятель звершив Чин великого освячення води. Сотні віруючих брали участь у спільній молитві.

Потім батюшка з радістю окропив всіх прихожан. Найвідважніші змогли зануритися в освячені води Київського моря.

Хрещенська вода називається "агіасма" і є святинею, яка зцілює душу і тіло. Вживати Хрещенську воду потрібно протягом усього року. Також на думку деяких богословів, освячена вода має ті ж властивості, що й вода до гріхопадіння Адама і Єви. Таким чином вживаючи освячену воду, ми частково долучаємося до раю.

 ВИШГОРОД. Настоятель парафії святих Бориса і Гліба звершив освячення вод Київського моряВИШГОРОД. Настоятель парафії святих Бориса і Гліба звершив освячення вод Київського моряВИШГОРОД. Настоятель парафії святих Бориса і Гліба звершив освячення вод Київського моряВИШГОРОД. Настоятель парафії святих Бориса і Гліба звершив освячення вод Київського моряВИШГОРОД. Настоятель парафії святих Бориса і Гліба звершив освячення вод Київського моряВИШГОРОД. Настоятель парафії святих Бориса і Гліба звершив освячення вод Київського моряВИШГОРОД. Настоятель парафії святих Бориса і Гліба звершив освячення вод Київського моря

Останні новини