9 ТРАВНЯ. У смт Згурівка привітали ветеранів Другої світової війни з Днем Перемоги

9 ТРАВНЯ. У смт Згурівка привітали ветеранів Другої світової війни з Днем Перемоги9 травня 2020 р. у смт Згурівка благочинний протоієрей Васілій Прохорець відвідав двох ветеранів Великої Вітчизняної війни - Медуниця Микола Лаврентійович 1927 р.н., Яроша Володимира Івановича 1926 р.н. Від імені УПЦ благочинний привітав ветеранів з Днем Перемоги, подарував їм квіти та вручили подарунки. Отець Василій побажав ветеранам міцного здоров'я, мирного, чистого неба та довгих років життя.

Ветерани отримали продуктові набори по благословенню митрополита Антонія та завдяки фонду Вадима Новінського на честь Покрови Пресвятої Богородиці.

А також у цей день  була відслужена заупокійна літія на могилі загиблих воїнів ВВВ. Загинувшим воїнам вічна пам'ять! А живим нехай Господь дарує ще багато років життя!

 9 ТРАВНЯ. У смт Згурівка привітали ветеранів Другої світової війни з Днем Перемоги9 ТРАВНЯ. У смт Згурівка привітали ветеранів Другої світової війни з Днем Перемоги9 ТРАВНЯ. У смт Згурівка привітали ветеранів Другої світової війни з Днем Перемоги

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Священники Першого Бориспільського благочиння роздали ветеранам Першої світової війни подарунки

Священники сіл Вишеньки та Вороньків на Бориспільщині привітали ветеранів з Днем Перемоги

КАТЮЖАНКА. Священники відвідали ветерана війни

ПЕРЕЯСЛАВ. Клірик Свято-Троїцького храму відвідав ветеранів Другої світової війни

9 ТРАВНЯ. У смт Згурівка привітали ветеранів Другої світової війни з Днем Перемоги

У селах Вища Дубечня та Пірнове вшанували загиблих у Другій світовій війні

ЯГОТИН. До Дня Перемоги священники відвідали ветеранів Другої світової війни

ВИШГОРОД. Благочинний Першого Вишгородського благочиння до Дня Перемоги роздав подарунки ветеранам Великої Вітчизняної війни

У Баришівському благочинні духовенство відвідало ветеранів Другої світової війни