Благодійна акція до Міжнародного дня захисту дітей у місті Бориспіль

Благодійна акція до Міжнародного дня захисту дітей у місті БориспільЗ благословення високопреосвященішого Антонія митрополита Бориспільського і Броварського до Міжнародного дня захисту дітей у Борисполі було проведено благодійну акцію.

Силами православних волонтерів та настоятелів храмів було зібрано продукцію, яку потім отримали багатодітні сім'ї у яких на опіці знаходиться 3, 5 та більше дітей. Також благочинний першого Бориспільського благочиння протоієрей Георгій Носач з волонтерами відвідали сім'ї які знаходяться у скрутних життєвих обставинах. Загалом у цей день було відвідано 16 сімей, які отримали 44 продуктові набори вагою по 8 кг.

 Благодійна акція до Міжнародного дня захисту дітей у місті БориспільБлагодійна акція до Міжнародного дня захисту дітей у місті БориспільБлагодійна акція до Міжнародного дня захисту дітей у місті БориспільБлагодійна акція до Міжнародного дня захисту дітей у місті БориспільБлагодійна акція до Міжнародного дня захисту дітей у місті БориспільБлагодійна акція до Міжнародного дня захисту дітей у місті БориспільБлагодійна акція до Міжнародного дня захисту дітей у місті БориспільБлагодійна акція до Міжнародного дня захисту дітей у місті БориспільБлагодійна акція до Міжнародного дня захисту дітей у місті Бориспіль