СВІТИЛЬНЯ. Священник влаштував дітям культурно-просвітницьку поїздку до Білої Церкви

СВІТИЛЬНЯ. Священник влаштував дітям культурно-просвітницьку поїздку до Білої Церкви10 серпня 2020 року настоятель Свято-Михайлівському храму с.Світильня Броварського району ієрей Максим Молотков, незадовго до початку нового навчального року, влаштував дітям культурно-просвітницьку поїздку до чудового міста Біла Церква Київської області. Розпочалася подорож з молитви у храмі і лише потім - в дорогу. 

Під час поїздки всі мали змогу ближче познайомитись з містом, завітали до найстарішої споруди - Храму на честь архістратига Михаїла, також відвідали кафедральний Спасо-Преображенський собор, чернечу жіночу обитель святої Марії Магдалини, де монахині провели екскурсію, пригостили солодощами та монастирським квасом власного виробництва. Потім завітали до резиденції митрополита Білоцерківського і Богуславського Августина. Митрополит провів чудову екскурсію та показав власний музей. Діти мали змогу поспілкуватись з владикою Августином, послухати його повчальні розповіді. На кінець зустрічі єпископ, преподавши своє архіпастирське благословення, подарував кожному пам'ятні подарунки на згадку. 

Друга частина подорожі - веселощі, які всі так люблять. В міському парку на них чекали цікаві естафети на канатій дорозі,катання на електоромобілях,геробордах і таке інше. Сповнені неповторних вражень та емоцій повернулися додому. 

Завдяки місцевому підприємцю Жовтусі Констянтину ця маленька подорож була безкоштовною, отець Максим дякує йому йому за цей чудовий день.

 СВІТИЛЬНЯ. Священник влаштував дітям культурно-просвітницьку поїздку до Білої ЦерквиСВІТИЛЬНЯ. Священник влаштував дітям культурно-просвітницьку поїздку до Білої ЦерквиСВІТИЛЬНЯ. Священник влаштував дітям культурно-просвітницьку поїздку до Білої ЦерквиСВІТИЛЬНЯ. Священник влаштував дітям культурно-просвітницьку поїздку до Білої ЦерквиСВІТИЛЬНЯ. Священник влаштував дітям культурно-просвітницьку поїздку до Білої ЦерквиСВІТИЛЬНЯ. Священник влаштував дітям культурно-просвітницьку поїздку до Білої ЦерквиСВІТИЛЬНЯ. Священник влаштував дітям культурно-просвітницьку поїздку до Білої ЦерквиСВІТИЛЬНЯ. Священник влаштував дітям культурно-просвітницьку поїздку до Білої ЦерквиСВІТИЛЬНЯ. Священник влаштував дітям культурно-просвітницьку поїздку до Білої ЦерквиСВІТИЛЬНЯ. Священник влаштував дітям культурно-просвітницьку поїздку до Білої ЦерквиСВІТИЛЬНЯ. Священник влаштував дітям культурно-просвітницьку поїздку до Білої ЦерквиСВІТИЛЬНЯ. Священник влаштував дітям культурно-просвітницьку поїздку до Білої ЦерквиСВІТИЛЬНЯ. Священник влаштував дітям культурно-просвітницьку поїздку до Білої ЦерквиСВІТИЛЬНЯ. Священник влаштував дітям культурно-просвітницьку поїздку до Білої ЦерквиСВІТИЛЬНЯ. Священник влаштував дітям культурно-просвітницьку поїздку до Білої ЦерквиСВІТИЛЬНЯ. Священник влаштував дітям культурно-просвітницьку поїздку до Білої ЦерквиСВІТИЛЬНЯ. Священник влаштував дітям культурно-просвітницьку поїздку до Білої Церкви