БОРИСПІЛЬ. Розпочалося навчання Недільних школах храму Нерукотворного Образу та Свято-Іллінського храма

БОРИСПІЛЬ. Розпочалося навчання Недільних школах храму Нерукотворного Образу та Свято-Іллінського храма19-20 вересня 2020 р. розпочався навчальний рік для вихованців Недільних шкіл храму Нерукотворного Образу та храму Святого пророка Іллі м. Бориспіль.

Викладачі ієрей Тарасій Степанюк та матушка Олена Степанюк підготували захоплюючі перші уроки для того щоб зацікавити дітей вивчати Слово Боже. Дітки поділилися своїми враженнями, щодо важкої ситуації в світі, та запевнили, що з Божою допомогою можна подолати всі труднощі.

БОРИСПІЛЬ. Розпочалося навчання Недільних школах храму Нерукотворного Образу та Свято-Іллінського храмаБОРИСПІЛЬ. Розпочалося навчання Недільних школах храму Нерукотворного Образу та Свято-Іллінського храмаБОРИСПІЛЬ. Розпочалося навчання Недільних школах храму Нерукотворного Образу та Свято-Іллінського храмаБОРИСПІЛЬ. Розпочалося навчання Недільних школах храму Нерукотворного Образу та Свято-Іллінського храмаБОРИСПІЛЬ. Розпочалося навчання Недільних школах храму Нерукотворного Образу та Свято-Іллінського храмаБОРИСПІЛЬ. Розпочалося навчання Недільних школах храму Нерукотворного Образу та Свято-Іллінського храмаБОРИСПІЛЬ. Розпочалося навчання Недільних школах храму Нерукотворного Образу та Свято-Іллінського храма