Пройшли заключні в цьому році збори духовенства Березанського благочиння

Пройшли заключні в цьому році збори духовенства Березанського благочиння18 грудня 2020 року у день пам’яті преподобного Савви Освященного у Свято-Благовіщенському храмі міста Березані була звершена соборна Божественна Літургія. Богослужіння очолив благочинний Березанського округу архімандрит Назарій (Омеляненко) у співслужінні духівника протоієрея Анатолія Левицького та духовенства благочиння.

Після читання Євангельського уривку проповідь виголосив настоятель Свято-Троїцького храму села Недра протоієрей Олександр Клименко. Священик розповів про житіє та подвиги преподобного. За богослужінням була піднесена молитва проти пандемії коронавірусу. 

Після Божественної Літургії пройшли заключні в цьому році збори духовенства Березанського благочиння. На початку архімандрит Назарій зачитав звіт діяльності Березанського благочиння Бориспільської єпархії УПЦ за 2020 рік. Священнослужителі відзвітували за діяльність парафій за вказаний період. Наостанок отець-благочинний привітав духовенство із наступаючими святами.

 Пройшли заключні в цьому році збори духовенства Березанського благочинняПройшли заключні в цьому році збори духовенства Березанського благочинняПройшли заключні в цьому році збори духовенства Березанського благочинняПройшли заключні в цьому році збори духовенства Березанського благочинняПройшли заключні в цьому році збори духовенства Березанського благочинняПройшли заключні в цьому році збори духовенства Березанського благочинняПройшли заключні в цьому році збори духовенства Березанського благочинняПройшли заключні в цьому році збори духовенства Березанського благочинняПройшли заключні в цьому році збори духовенства Березанського благочинняПройшли заключні в цьому році збори духовенства Березанського благочинняПройшли заключні в цьому році збори духовенства Березанського благочинняПройшли заключні в цьому році збори духовенства Березанського благочинняПройшли заключні в цьому році збори духовенства Березанського благочинняПройшли заключні в цьому році збори духовенства Березанського благочинняПройшли заключні в цьому році збори духовенства Березанського благочинняПройшли заключні в цьому році збори духовенства Березанського благочинняПройшли заключні в цьому році збори духовенства Березанського благочинняПройшли заключні в цьому році збори духовенства Березанського благочиння

March 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31