ВИЩА ДУБЕЧНЯ. Освячення та встановлення малого купола

ВИЩА ДУБЕЧНЯ. Освячення та встановлення малого купола9 грудня, в день хіротонії у єпископи Предстоятеля Української Православної Церкви Блаженнішого Митрополита Онуфрія, в селі Вища Дубечня другого Вишгородського благочиння Бориспільської Єпархії УПЦ, був здійснений молебень з освяченням третього малого купола та вставлення його на новозбудовану церкву на честь Казанської ікони Божої Матері села Вища Дубечня.

Здавалось би, що у такий складний час, коли діють норми карантинних обмежень на території усієї України, коли підприємці скаржаться на зменшення доходів, не може бути ніякого будівництва, але навпаки, якщо є Боже благословення, то, незважаючи ні на що, справа буде здійснюватися. Так і у селі Вища Дубечня є небайдужі православні християни, які дуже розуміють, що будь яке відродження і зміцнення держави починається з духовності народу. От саме такі віруючи разом з настоятелем цього храму продовжують будівництво нового храму.

Молебень було здійснено ієреєм Володимиром Бабчій разом з прихожанами та майстрами по покрівлі.

Освячення самого хреста та поставлення на купол планується на наступний рік. На превеликий, жаль за певних причин та холодних температур, основна покрівля залишилася не завершеною, тому просимо молитов та небайдужих з настанням теплої пори року приєднатися до доброї справи.