ПЛОСКЕ. Священник допоміг нужденним сім'ям та дітям бійців ООС

ПЛОСКЕ. Священник допоміг нужденним сім'ям та дітям бійців ООС5 травня 2021 року настоятель Свято-Покровської церкви с. Плоске Броварського району протоієрей Миколай Сидоренко разом із небайдужими людьми допоміг багатодітним сім'ям, дітям інвалідам, сиротам та напівсиротам, малозабезпеченим сім'ям та дітям бійців ООС, які проживають у с.Плоске.

Кожна родина була запрошена на територію Свято-Покровської церкви, де їх чекав продуктовий набір, речі та творчі набори. Також кожна дитина особисто отримала солодкий подарунок.

Наприкінці священик подякував усім небайдужим, хто прийняв участь у підготовці подарунків і подякував за те, що ми це світле свято зробили для діток радісним і щасливим.

 ПЛОСКЕ. Священник допоміг нужденним сім'ям та дітям бійців ООСПЛОСКЕ. Священник допоміг нужденним сім'ям та дітям бійців ООСПЛОСКЕ. Священник допоміг нужденним сім'ям та дітям бійців ООСПЛОСКЕ. Священник допоміг нужденним сім'ям та дітям бійців ООСПЛОСКЕ. Священник допоміг нужденним сім'ям та дітям бійців ООСПЛОСКЕ. Священник допоміг нужденним сім'ям та дітям бійців ООСПЛОСКЕ. Священник допоміг нужденним сім'ям та дітям бійців ООСПЛОСКЕ. Священник допоміг нужденним сім'ям та дітям бійців ООСПЛОСКЕ. Священник допоміг нужденним сім'ям та дітям бійців ООС