СВІТИЛЬНЯ. Священник влаштував вихованцям недільної школи пізнавальну подорож до Білої Церкви

СВІТИЛЬНЯ. Священник влаштував вихованцям недільної школи пізнавальну подорож до Білої ЦерквиНаприкінці літа, в останні дні серпня настоятель Свято-Михайлівської парафії з с. Світильня Другого Броварського благочиння протоієрей Максим Молотков влаштував чудову пізнавальну і повчальну подорож до м. Біла Церква вихованцям своєї недільної школи "Віра Мужність Честь".

Розпочали свою поїздку з молитви,  як годиться в своєму храмі, і вперед! Під час подорожі діти дізналися про історію міста, побували в кафедральному Свято-Преображенському соборі, відвідали чернечий жіночий монастир на честь святої рівноапостольної Марії Магдалини, де ближче познайомилися з історією монастиря, чернечим життям, а з благословення матушки ігуменії Фотінії для дітей влаштовали смачний монастирський обід. 

Також відвідали органний зал міста, в якому їх чекав великий сюрприз - зустріч з відомою органісткою, заслуженою артисткою України Орловою Тетяною Миколаївною. Артистка провела цікаву бесіду з ними та зіграла декілька композицій на органі. Також погуляли в місцевому парку та мали змогу полазити на різних екстримальних доріжках, що обладнані на деревах, а після цікавого і насиченого дня поплавали на місцевому параході по річці Рось. На завершення відвідали Блоцерківський дендропарк Олександрія. Повертаючись додому почувались трішки виснажень,але з масою гарних емоцій! І вже не порушуючи нашої традиції,звісно, заїхали в Макдональдс. Цікава та пізнавальна була подорож. За таку подію настоятель отець Максим дякує за допомогу з пальним місцевому підприємцю Петрову Павлу Євгенійовичу та фінансову підтримку Жовтусі Констянтину!

СВІТИЛЬНЯ. Священник влаштував вихованцям недільної школи пізнавальну подорож до Білої ЦерквиСВІТИЛЬНЯ. Священник влаштував вихованцям недільної школи пізнавальну подорож до Білої ЦерквиСВІТИЛЬНЯ. Священник влаштував вихованцям недільної школи пізнавальну подорож до Білої ЦерквиСВІТИЛЬНЯ. Священник влаштував вихованцям недільної школи пізнавальну подорож до Білої ЦерквиСВІТИЛЬНЯ. Священник влаштував вихованцям недільної школи пізнавальну подорож до Білої ЦерквиСВІТИЛЬНЯ. Священник влаштував вихованцям недільної школи пізнавальну подорож до Білої ЦерквиСВІТИЛЬНЯ. Священник влаштував вихованцям недільної школи пізнавальну подорож до Білої ЦерквиСВІТИЛЬНЯ. Священник влаштував вихованцям недільної школи пізнавальну подорож до Білої ЦерквиСВІТИЛЬНЯ. Священник влаштував вихованцям недільної школи пізнавальну подорож до Білої ЦерквиСВІТИЛЬНЯ. Священник влаштував вихованцям недільної школи пізнавальну подорож до Білої ЦерквиСВІТИЛЬНЯ. Священник влаштував вихованцям недільної школи пізнавальну подорож до Білої ЦерквиСВІТИЛЬНЯ. Священник влаштував вихованцям недільної школи пізнавальну подорож до Білої ЦерквиСВІТИЛЬНЯ. Священник влаштував вихованцям недільної школи пізнавальну подорож до Білої ЦерквиСВІТИЛЬНЯ. Священник влаштував вихованцям недільної школи пізнавальну подорож до Білої ЦерквиСВІТИЛЬНЯ. Священник влаштував вихованцям недільної школи пізнавальну подорож до Білої ЦерквиСВІТИЛЬНЯ. Священник влаштував вихованцям недільної школи пізнавальну подорож до Білої ЦерквиСВІТИЛЬНЯ. Священник влаштував вихованцям недільної школи пізнавальну подорож до Білої ЦерквиСВІТИЛЬНЯ. Священник влаштував вихованцям недільної школи пізнавальну подорож до Білої ЦерквиСВІТИЛЬНЯ. Священник влаштував вихованцям недільної школи пізнавальну подорож до Білої ЦерквиСВІТИЛЬНЯ. Священник влаштував вихованцям недільної школи пізнавальну подорож до Білої Церкви