КОРЖІ. Вихованці Недільної школи “Фавор” звершили поїздку до столиці

КОРЖІ. Вихованці Недільної школи “Фавор” звершили поїздку до столиці20 жовтня 2021 року вихованці Недільної школи “Фавор” при Спасо-Преображенському храмі с.Коржі Березанського благочиння разом з батьками вклонилися святиням Києво-Печерської лаври. Під час паломництва до преподобних отців Києво-Печерських, протоієрей Миколай коротко розповів історію лаври та значення молитви до святих як ходатаїв і молитвенників до Бога за нас грішних.

Після поклоніння святиням, Недільна школа вирушила в Київський Зоопарк, де побачили багато цікавих та екзотичних тварин і отримали багато позитивних вражень. Також на прохання батьків та дітей поїздка завершилась візитом до Макдональдсу.

Слава Богу за все! Маємо надію, що такі поїздки стануть для нас доброю традицією.

КОРЖІ. Вихованці Недільної школи “Фавор” звершили поїздку до столиціКОРЖІ. Вихованці Недільної школи “Фавор” звершили поїздку до столиціКОРЖІ. Вихованці Недільної школи “Фавор” звершили поїздку до столиціКОРЖІ. Вихованці Недільної школи “Фавор” звершили поїздку до столиціКОРЖІ. Вихованці Недільної школи “Фавор” звершили поїздку до столиціКОРЖІ. Вихованці Недільної школи “Фавор” звершили поїздку до столиціКОРЖІ. Вихованці Недільної школи “Фавор” звершили поїздку до столиціКОРЖІ. Вихованці Недільної школи “Фавор” звершили поїздку до столиціКОРЖІ. Вихованці Недільної школи “Фавор” звершили поїздку до столиціКОРЖІ. Вихованці Недільної школи “Фавор” звершили поїздку до столиціКОРЖІ. Вихованці Недільної школи “Фавор” звершили поїздку до столиціКОРЖІ. Вихованці Недільної школи “Фавор” звершили поїздку до столиціКОРЖІ. Вихованці Недільної школи “Фавор” звершили поїздку до столиціКОРЖІ. Вихованці Недільної школи “Фавор” звершили поїздку до столиціКОРЖІ. Вихованці Недільної школи “Фавор” звершили поїздку до столиці 

March 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31