Духовенство й миряни Першого і Другого Переяслав-Хмельницьких благочиннь зустрілися з керівником обласного відділення ГС «Миряни»

Духовенство й миряни Першого і Другого Переяслав-Хмельницьких благочиннь зустрілися з керівником обласного відділення ГС «Миряни»9 листопада 2021 року з благословення керуючого справами УПЦ митрополита Бориспільського і Броварського Антонія в Троїцькій церкві міста Переяслава відбулися збори духовенства та мирян Першого та Другого Переяславських благочинь. 

Присутні заслухали інформацію керівника Київського обласного відділення громадської спілки «Миряни» Юрченка В.М. Віктор Миколайович проінформував присутніх про спілку, її задачі та методи по захисту християнських цінностей та Української Православної Церкви. Він поділився набутим досвідом роботи спілки та ініціював присутніх щодо вступу до організації.

Всі охочі отримали вичерпні відповіді по церковних питаннях від керівника обласного відділення організіції та благочинних Першого і Другого Переяслав-Хмельницьких благочиннь - архимандрита Ніла (Семенця) та протоієрея Геннадія Спатаря.

Духовенство й миряни Першого і Другого Переяслав-Хмельницьких благочиннь зустрілися з керівником обласного відділення ГС «Миряни»Духовенство й миряни Першого і Другого Переяслав-Хмельницьких благочиннь зустрілися з керівником обласного відділення ГС «Миряни»