Відбулися Сповідь та Соборування духовенства Яготинського благочиння

Відбулися Сповідь та Соборування духовенства Яготинського благочиння15 квітня 2022 року в п'ятницю шостого тижня Великого посту, з благословення Високопреосвященнійшого Антонія Митрополита Бориспільського і Броварського у Свято-Стрітенському храмі с. Сулимівка відбулася Сповідь та Соборування духовенства. Сповідь звершив духівник благочиння протоієрей Сергій Кисильов.

На останок були обговорені проблемні питання приходського життя та питання щодо продовження надання допомоги ЗСУ та вимушеним переселенцям. 

 Відбулися Сповідь та Соборування духовенства Яготинського благочинняВідбулися Сповідь та Соборування духовенства Яготинського благочинняВідбулися Сповідь та Соборування духовенства Яготинського благочинняВідбулися Сповідь та Соборування духовенства Яготинського благочинняВідбулися Сповідь та Соборування духовенства Яготинського благочинняВідбулися Сповідь та Соборування духовенства Яготинського благочинняВідбулися Сповідь та Соборування духовенства Яготинського благочинняВідбулися Сповідь та Соборування духовенства Яготинського благочиння