Відбулися сповідь та збори духовенства І-го та ІІ-го Переяслав – Хмельницьких благочинь

Відбулися сповідь та збори духовенства І-го та ІІ-го Переяслав – Хмельницьких благочинь13 квітня 2022 року в Свято – Троїцькій церкві міста Переяслава відбулися сповідь та збори духовенства першого та другого Переяслав – Хмельницьких благочинь Бориспільської епархії.

Під час зборів було заслухано духовенство благочинь, які доповіли про проблеми, що виникли на парафіях у воєнний час. Духовенство благочинь уповноважило благочинних доповісти про наболілі проблеми правлячому архієрею.

18 квітня 2022 року на зустрічі благочинних з правлячим архієреєм Високопреосвященнійшим Антонієм митрополитом Бориспільським і Броварським, благочинні першого Переяслав– Хмельницького благочинія,  архимандрит Ніл (Семенець) та другого Переяслав-Хмельницького благочинія протоієрей Геннадій Спатарь доповіли про збори та питання, що на них піднімалися.

Відбулися сповідь та збори духовенства І-го та ІІ-го Переяслав – Хмельницьких благочиньВідбулися сповідь та збори духовенства І-го та ІІ-го Переяслав – Хмельницьких благочиньВідбулися сповідь та збори духовенства І-го та ІІ-го Переяслав – Хмельницьких благочиньВідбулися сповідь та збори духовенства І-го та ІІ-го Переяслав – Хмельницьких благочиньВідбулися сповідь та збори духовенства І-го та ІІ-го Переяслав – Хмельницьких благочиньВідбулися сповідь та збори духовенства І-го та ІІ-го Переяслав – Хмельницьких благочиньВідбулися сповідь та збори духовенства І-го та ІІ-го Переяслав – Хмельницьких благочинь