БЕРЕЗАНЬ. Діти закінчили навчальний рік у школі при Свято-Благовіщенському храмі

БЕРЕЗАНЬ. Діти закінчили навчальний рік у школі при Свято-Благовіщенському храмі27 червня 2021 року у 1-шу Неділю по П’ятидесятниці Православна Церква вшановує пам’ять всіх святих. Цього дня у Свято-Благовіщенському храмі міста Березані Божественну Літургію звершив благочинний Березанського округу архімандрит Назарій (Омеляненко) у співслужінні ієродиякона Никона (Згурського).

За богослужінням співали два храмові хори. Під час Літургії була піднесена молитва проти пандемії коронавірусу та за лікарів.

Після Літургії вихованці недільної школи для парафіян представили лялькову виставу про святих. Таким чином діти закінчили навчальний рік у школі при Свято-Благовіщенському храмі. Наостанок, отець Назарій привітав присутніх зі святом та побажав молитовного заступництва святих.

БЕРЕЗАНЬ. Діти закінчили навчальний рік у школі при Свято-Благовіщенському храміБЕРЕЗАНЬ. Діти закінчили навчальний рік у школі при Свято-Благовіщенському храміБЕРЕЗАНЬ. Діти закінчили навчальний рік у школі при Свято-Благовіщенському храміБЕРЕЗАНЬ. Діти закінчили навчальний рік у школі при Свято-Благовіщенському храміБЕРЕЗАНЬ. Діти закінчили навчальний рік у школі при Свято-Благовіщенському храміБЕРЕЗАНЬ. Діти закінчили навчальний рік у школі при Свято-Благовіщенському храміБЕРЕЗАНЬ. Діти закінчили навчальний рік у школі при Свято-Благовіщенському храміБЕРЕЗАНЬ. Діти закінчили навчальний рік у школі при Свято-Благовіщенському храміБЕРЕЗАНЬ. Діти закінчили навчальний рік у школі при Свято-Благовіщенському храміБЕРЕЗАНЬ. Діти закінчили навчальний рік у школі при Свято-Благовіщенському храміБЕРЕЗАНЬ. Діти закінчили навчальний рік у школі при Свято-Благовіщенському храміБЕРЕЗАНЬ. Діти закінчили навчальний рік у школі при Свято-Благовіщенському храміБЕРЕЗАНЬ. Діти закінчили навчальний рік у школі при Свято-Благовіщенському храмі 

March 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31