Духовенство Першого Броварського благочиння соборно помолилося в Петро-Павлівському храмі м. Бровари

Духовенство Першого Броварського благочиння соборно помолилося в Петро-Павлівському храмі м. Бровари22 листопада 2021 року, в день свята на честь ікони Божої Матері "Скоропослушниця" у храмі на честь святих апостолів Петра і Павла м.Бровари собором священників було звершено святкову Божественну літургію.

Служіння літургії очолив благочинний Першого Броварського благочиння протоієрей Олександр Левчук у співслужінні духовенства благочиння.

За Літургією були піднесені посилені молитви про припинення епідемії коронавірусу та про лікарів, які ведуть боротьбу за життя і здоров’я хворих. 

Після літургійного відпусту духовенство з віруючими звершили хресний хід навколо храму після якого настоятель храму привітав парафіян з престольним святом.

Духовенство Першого Броварського благочиння соборно помолилося в Петро-Павлівському храмі м. БровариДуховенство Першого Броварського благочиння соборно помолилося в Петро-Павлівському храмі м. БровариДуховенство Першого Броварського благочиння соборно помолилося в Петро-Павлівському храмі м. БровариДуховенство Першого Броварського благочиння соборно помолилося в Петро-Павлівському храмі м. БровариДуховенство Першого Броварського благочиння соборно помолилося в Петро-Павлівському храмі м. БровариДуховенство Першого Броварського благочиння соборно помолилося в Петро-Павлівському храмі м. БровариДуховенство Першого Броварського благочиння соборно помолилося в Петро-Павлівському храмі м. БровариДуховенство Першого Броварського благочиння соборно помолилося в Петро-Павлівському храмі м. БровариДуховенство Першого Броварського благочиння соборно помолилося в Петро-Павлівському храмі м. БровариДуховенство Першого Броварського благочиння соборно помолилося в Петро-Павлівському храмі м. БровариДуховенство Першого Броварського благочиння соборно помолилося в Петро-Павлівському храмі м. БровариДуховенство Першого Броварського благочиння соборно помолилося в Петро-Павлівському храмі м. БровариДуховенство Першого Броварського благочиння соборно помолилося в Петро-Павлівському храмі м. БровариДуховенство Першого Броварського благочиння соборно помолилося в Петро-Павлівському храмі м. БровариДуховенство Першого Броварського благочиння соборно помолилося в Петро-Павлівському храмі м. БровариДуховенство Першого Броварського благочиння соборно помолилося в Петро-Павлівському храмі м. БровариДуховенство Першого Броварського благочиння соборно помолилося в Петро-Павлівському храмі м. БровариДуховенство Першого Броварського благочиння соборно помолилося в Петро-Павлівському храмі м. БровариДуховенство Першого Броварського благочиння соборно помолилося в Петро-Павлівському храмі м. Бровари 

 

March 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31