Митрополит Антоній зустрівся з Послом Німеччини Крістофом Вайлем

 

Митрополит Антоній зустрівся з Послом Німеччини Крістофом Вайлем20 червня у Святій Успенській Києво-Печерській Лаврі відбулася зустріч Керуючого справами Української Православної Церкви митрополита Бориспільського і Броварського Антонія з Надзвичайним і Повноважним Послом Німецької Федеративної Республіки в Україні паном Крістофом Вайлем. Німецького дипломата супроводжував керівник Відділу культури, освіти та меншин пан Д. Лехельт. У зустрічі також взяв участь секретар Відділу зовнішніх церковних зв’язків УПЦ протоієрей Миколай Данилевич.

Під час зустрічі співбесідники обговорили кризову ситуацію в Україні та кроки Української Православної Церкви, спрямовані на утримання єдності українського народу. Митрополит Антоній розповів гостю про основні результати останнього засідання Священного Синоду Української Православної Церкви. Зокрема, владика висловив вдячність українській владі за те, що в цей складний час держава не піддається на провокації і не підтримує бажання окремих сил розпалити вогнище міжконфесійних конфліктів. “Церква, – за словами владики Антонія, – покладає великі сподівання на обраного Президента П. О. Порошенка у справі стабілізації ситуації як на Сході України, так і в українському суспільстві загалом”.

Німецький дипломат завірив митрополита Антонія в тому, що його країна докладатиме максимальних зусиль, в міру своєї компетенції, задля стабілізації ситуації в Україні, оскільки мир в нашій країні є запорукою миру на всьому європейському континенті.

На завершення зустрічі сторони обмінялися подарунками.

 

 

  Митрополит Антоній зустрівся з Послом Німеччини Крістофом ВайлемМитрополит Антоній зустрівся з Послом Німеччини Крістофом Вайлем

Митрополит Антоній зустрівся з Послом Німеччини Крістофом Вайлем

Митрополит Антоній зустрівся з Послом Німеччини Крістофом Вайлем

Сайт Київської Митрополії

March 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31