ЗГУРІВКА. Митрополит Антоній відвідав центр для біженців у с. Войкове

ЗГУРІВКА. Митрополит Антоній відвідав центр для біженців у с. Войкове5 серпня Керуючий справами УПЦ митрополит Бориспільський і Броварський Антоній відвідав Православний центр соціальної адаптації для постраждалих у зоні бойових дій на Сході України у с. Войкове Згурівського району Київської області.

Тут Високопреосвященніший владика відслужив  молебень про мир на українській землі.  Духовенство разом з віруючими, стоячи на колінах, підносили підносили молитви до Бога і Його Пречистої Матері про допомогу і заступництво.

Після богослужіння митрополит Антоній звернувся до присутніх зі словом настанови, а після – благословив кожного іконочкою Пресвятої Богородиці.

Центр було відкрито  25 липня. Він названий на честь ікони Божої Матері «Несподівана Радість». Забезпечують діяльність центру соціальні відділи Київської та Бориспільської єпархій.  Зараз там знайшли притулок 60 осіб із Донецька, Луганська, Горлівки і Стаханова, це в основному жінки і діти.

ЗГУРІВКА. Митрополит Антоній відвідав центр для біженців у с. ВойковеЗГУРІВКА. Митрополит Антоній відвідав центр для біженців у с. ВойковеЗГУРІВКА. Митрополит Антоній відвідав центр для біженців у с. ВойковеЗГУРІВКА. Митрополит Антоній відвідав центр для біженців у с. ВойковеЗГУРІВКА. Митрополит Антоній відвідав центр для біженців у с. ВойковеЗГУРІВКА. Митрополит Антоній відвідав центр для біженців у с. ВойковеЗГУРІВКА. Митрополит Антоній відвідав центр для біженців у с. Войкове

 

 ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Митрополит Бориспільський і Броварський Антоній: В чернечому подвигу є місце діяльній допомозі всім стражденним

На території Бориспільської єпархії розпочав роботу Православний центр соціальної адаптації для біженців зі Сходу (+відео, реквізити)