Митрополит Бориспільський і Броварський Антоній звершив подячний молебень у академічному храмі Різдва Пресвятої Богородиці

Митрополит Бориспільський і Броварський Антоній звершив подячний молебень у академічному храмі Різдва Пресвятої Богородиці

13 червня 2015 у Київській духовній академії і семінарії відбувся випуск студентів сектору заочної форми навчання.

Перед початком урочистого акту керуючий справами Української Православної Церкви, ректор Київської духовної академії і семінарії митрополит Бориспільський і Броварський Антоній звершив подячний молебень у академічному храмі Різдва Пресвятої Богородиці.

Його Високопреосвященству співслужили перший проректор КДА протоієрей Сергій Ющик, старший помічник ректора з навчально-методичної роботи архімандрит Сильвестр (Стойчев), завідувач сектором заочного навчання КДА протодиякон Олександр Кириленко та випускники духовної школи.

Після молебню Його Високопреосвященство привітав випускників із закінченням Київських духовних шкіл та побажав їм, щоб знання, набуті тут за роки навчання, послугували для спасіння душі. У свою чергу, випускники висловили свою вдячність владиці ректору та викладачам Київських духовних шкіл. Після цього митрополит Антоній урочисто вручив дипломи випускникам.

На завершення, владика ректор ще раз привітав усіх із закінченням навчання і побажав подальшого духовного та інтелектуального вдосконалення.