Відбулася зустріч керуючого справами УПЦ із Предстоятелем Албанської Православної Церкви (+ВІДЕО)

Відбулася зустріч керуючого справами УПЦ із Предстоятелем Албанської Православної Церкви (+ВІДЕО)8 вересня, у рамках офіційного візиту до Албанії, керуючий справами УПЦ, митрополит Бориспільський і Броварський Антоній зустрівся із Предстоятелем Албанської Православної Церкви, Блаженнішим Архієпископом Тиранським і всієї Албанії Анастасієм.

У зустрічі також взяли участь голова Адміністративного апарату Київської Митрополії, архімандрит Віктор (Коцаба) та секретар приходів Московського Патріархату в Італії архімандрит Антоній (Севрюк).

В ході бесіди з Архієпископом Анастасієм митрополит Антоній розповів Його Блаженству про сучасну релігійну і політичну ситуацію в Україні та попросив первосвятительских молитв за український народ.

У свою чергу, Блаженніший Архієпископ Анастасій завірив керуючого справами УПЦ у цілковитій підтримці Предстоятеля Української Православної Церкви, Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія та постійній молитві, яку підносять в Албанській Православній Церкві за Україну та її православний народ.

Його Блаженство під час відеозвернення до боголюбивого народу України висловив свою підтримку вірним Української Православної Церкви.