Митрополит Бориспільський і Броварський Антоній очолив престольне свято в храмі на честь святих благовірних князів і страстотерпців Бориса і Гліба м. Вишгород

Митрополит Бориспільський і Броварський Антоній очолив престольне свято в храмі на честь святих благовірних князів і страстотерпців Бориса і Гліба м. Вишгород15 травня, в Неділю 3-ю після Пасхи, керуючий справами Української Православної Церкви, ректор Київської духовної академії і семінарії митрополит Бориспільський і Броварський Антоній звершив Божественну Літургію в храмі на честь святих благовірних князів і страстотерпців Бориса і Гліба м. Вишгород.

Його Високопреосвященству співслужили секретар Бориспільської єпархії протоієрей Костянтин Пилипчук, благочинний першого Вишгородського благочиння, настоятель храму протоієрей Димитрій Денисенко, а також клірики храму та духовенство єпархії.

На Малому вході, митрополит Антоній, за сумлінне служіння Церкві, удостоїв богослужбових нагород священиків Вишгородського благочиння: протоієрей Дмитро Черкашин удостоєний права носіння митри, а протоієреї Григорій Ворон і Віктор Ремажевський - права носіння Хреста з прикрасами.

Після читання Святого Євангелія владика Антоній звернувся до віруючих з архіпастирським повчанням.

На завершення богослужіння був звершений пасхальний хресний хід навколо храму, після якого відбувся виступ Недільної школи храму.