Служіння митрополита Бориспільського і Броварського Антонія на свято Вознесіння Господнього

Служіння митрополита Бориспільського і Броварського Антонія на свято Вознесіння Господнього8 червня, напередодні свята Вознесіння Господнього, Всенічне бдіння в Успенському соборі Києво-Печерської Лаври очолив Предстоятель Української Православної Церкви Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій.

Його Блаженству співслужили намісник монастиря митрополит Вишгородський і Чорнобильський Павел, керуючий справами УПЦ, ректор КДАіС митрополит Бориспільський і Броварський Антоній, архієпископ Бучанський Пантелеімон, архієпископ Макарівський Іларій, єпископ Ірпінський Климент і єпископ Бородянський Варсонофій.

В самий день свята Вознесіння Господнього, з благословення Предстоятеля Української Православної Церкви Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія, керуючий справами УПЦ, ректор КДАіС митрополит Бориспільський і Броварський Антоній очолив урочистості з нагоди престольного свята Свято-Вознесенського Флорівського монастиря столиці.

Його Високопреосвященство у співслужінні монастирського духовенства звершив Божественну літургію.

Після прочитання Євангельського оповідання митрополит Антоній звернувся до парафіян обителі з архіпастирським словом.

Після Літургії був звершений хресний хід навколо храму. На завершення владика Антоній привітав сестер і прихожан обителі з престольним святом.