У 26-ту річницю архієрейської хіротонії Предстоятеля УПЦ єпископат Української Православної Церкви поповнився новим архієреєм

У 26-ту річницю архієрейської хіротонії Предстоятеля УПЦ єпископат Української Православної Церкви поповнився новим архієреєм9 грудня, у день 26-ї річниці архієрейської хіротонії Предстоятеля Української Православної Церкви, Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій очолив Божественну літургію у Трапезному храмі преподобних Антонія і Феодосія Печерських Києво-Печерської Лаври.

Його Блаженству співслужив керуючий справами Української Православної Церкви, ректор КДАіС митрополит Бориспільський і Броварський Антоній, сонм єпископів Української Православної Церкви, духовенство Київської єпархії та гості свята.

За Літургією звершили хіротонію намісника чоловічого монастиря в урочищі «Церковщина» архімандрита Тихона (Софійчука) в єпископа Гостомельського.

На сугубій ектенії Митрополит Онуфрій підніс молитву за мир в Україні.

Після відпусту Блаженніший звернувся до нововисвяченого єпископа Гостомельського Тихона зі словом настанови та вручив йому архієрейський жезл.

На завершення духовенство та численні віруючі, які молилися за богослужінням, привітали свого Архіпастиря з річницею архієрейської хіротонії.