У свято святої мучениці Татіани митрополит Бориспільський і Броварський Антоній співслужив Предстоятелю УПЦ

У свято святої мучениці Татіани митрополит Бориспільський і Броварський Антоній співслужив Предстоятелю УПЦ25 січня 2017 року, в день пам'яті святої мучениці Татіани, Предстоятель Української Православної Церкви Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій очолив Божественну літургію в храмі на честь святої - Анастасіївського жіночого монастиря с. Ковалівка Васильківського району Київської області.

Його Блаженству співслужили митрополит Вишгородський і Чорнобильський Павел, керуючий справами УПЦ, ректор Київської духовної академії і семінарії митрополит Бориспільський і Броварський Антоній, митрополит Білоцерківський і Богуславський Августин, митрополит Вінницький і Барський Симеон, а також сонм архіпастирів і численне духовенство Київської єпархії.

Після закінчення Богослужіння Блаженніший Митрополит Онуфрій  привітав усіх жінок, які носять ім'я Тетяна, з днем небесної покровительки.

Після Літургії Блаженніший Владика звершив літію за покійним Предстоятелем і освятив пам'ятник Блаженнішому Митрополиту Володимиру (Сабодану), встановлений в монастирі стараннями ктиторів обителі сім'ї Анатолія і Тетяни Засух.

за матеріалами офіційного сайту УПЦ