Митрополит Бориспільський і Броварський Антоній очолив святкування престольного свята в Ризоположенському чоловічому монастирі села Томашівка

Митрополит Бориспільський і Броварський Антоній очолив святкування престольного свята в Ризоположенському чоловічому монастирі села Томашівка15 липня, з благословення Предстоятеля Української Православної Церкви Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія, керуючий справами Української Православної Церкви, ректор Київських духовних шкіл, митрополит Бориспільський і Броварський Антоній в день престольного свята очолив Божественну літургію в Ризоположенському чоловічому монастирі в с. Томашівка.

Його Високопреосвященству співслужили архієпископи Гурій (Кузьменко), Бучанський Пантелеімон, Макарівський Іларій, Уманський і Звенигородський Пантелеімон, Городницький Олександр, єпископи: Боярський Феодосій, Конотопський і Глухівський Роман, Бородянський Варсонофій, Фастівський Даміан, Васильківський Миколай, Гостомельський Тихон і духовенство обителі.

Після Євангельського читання митрополит Антоній звернувся до віруючих з архіпастирським словом.

На завершення духовенство звершило хресний хід після чого владика Антоній привітав усіх престольним святом обителі днем пам'яті положення чесної ризи Пресвятої Богородиці у Влахерні.