Митрополит Бориспільський і Броварський Антоній взяв участь у святкуванні ювілею митрополита Сарненського і Поліського Анатолія

Митрополит Бориспільський і Броварський Антоній взяв участь у святкуванні ювілею митрополита Сарненського і Поліського Анатолія16 липня 2017 року, у Неділю 6-ту після П’ятидесятниці, Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій звершив Божественну літургію в Покровському кафедральному соборі м. Сарни.

Його Блаженству співслужили керуючий справами УПЦ, ректор КДАіС митрополит Бориспільський і Броварський Антоній, митрополит Тернопільський і Кременецький Сергій, митрополит Сарненський і Поліський Анатолій, архієпископ Бучанський Пантелеімон, архієпископ Городницький Олександр, єпископ Ірпінський Климент, єпископ Луцький і Волинський Нафанаїл, а також духовенство Сарненської єпархії.

Після читання Святого Євангелія Блаженніший владика звернувся до пастви з проповіддю.

Під час Літургії була піднесена сугуба молитва за мир в Україні.

Наприкінці богослужіння митрополит Анатолій висловив подяку Предстоятелю, архієреям і всім присутнім за спільну молитву.

Опісля Блаженніший Митрополит Онуфрій привітав правлячого архієрея Сарненської єпархії з 60-річчям та днем тезоіменитства і з нагоди ювілею вручив йому орден Святого рівноапостольного князя Володимира І ступеня.

за матеріалами офіційного сайту УПЦ