Митрополит Бориспільський і Броварський Антоній привітав керуючого Миколаївською єпархією митрополита Миколаївського і Очаківського Питирима з 25-річчям архієрейського служіння

Митрополит Бориспільський і Броварський Антоній привітав керуючого Миколаївською єпархією митрополита Миколаївського і Очаківського Питирима з 25-річчям архієрейського служіння10 серпня, в День пам'яті святителя Питирима, єпископа Тамбовського, керуючий справами Української Православної Церкви, ректор КДАіС митрополит Бориспільський і Броварський Антоній, очолив Божественну літургію в кафедральному соборі Різдва Пресвятої Богородиці м.Миколаїв.

Його Високопреосвященству співслужили митрополит Миколаївський і Очаківський Питирим, митрополит Херсонський і Таврійський Іоанн, єпископ Вознесенський і Первомайський Олексій духовенство Миколаївської та Херсонської єпархій.

Після Євангельського читання митрополит Антоній звернувся до віруючих з архіпастирським словом. За Божественною літургією були піднесені сугубі молитви за мир в Україні.

Після закінчення Богослужіння було звершено подячний молебен, після чого владика Антоній привітав митрополита Питирима з Днем тезоіменитства і, від імені Предстоятеля УПЦ, Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія, в зв'язку з 25-річчям архієрейського служіння, удостоїв Ордена УПЦ преподобних Антонія і Феодосія Печерських I ступеня.

Митрополит Бориспільський і Броварський Антоній привітав керуючого Миколаївською єпархією митрополита Миколаївського і Очаківського Питирима з 25-річчям архієрейського служінняМитрополит Бориспільський і Броварський Антоній привітав керуючого Миколаївською єпархією митрополита Миколаївського і Очаківського Питирима з 25-річчям архієрейського служіння