Відбулося засідання Єпархіальної ради Бориспільської єпархії

Відбулося засідання Єпархіальної ради Бориспільської єпархії30 листопада 2017 року під головуванням митрополита Бориспільського і Броварського Антонія відбулося чергове засідання Єпархіальної ради Бориспільської єпархії.

На засіданні було обговорено ряд важливих питань життя Бориспільської єпархії, зокрема, згідно розпорядження керуючого єпархією, реорганізовано єпархіальний Відділ у справах сім’ї та молоді, розділивши його на два самостійні відділи - єпархіальний Відділ у справах молоді та єпархіальний Відділ у справах сім’ї. Головою Відділу у справах сім’ї призначено протоієрея Іоанна Омельчука, а головою Відділу у справах молоді - ієрея Максима Молоткова.

Також важливим рішенням стало створення Комісії по канонізації сповідників Бориспільської єпархії УПЦ. Головою комісії призначено архімандрита Спиридона (Ходанича), членами комісії: архімандрита Назарія (Омеляненка), ієромонаха Феодосія (Вишаровського), протоієрея Павла Рафальського та протодиякона Олександра Коротуна.

Про стан справ з перереєстрацією статутів парафій доповів голова єпархіального Юридичного відділу протоієрей Олексій Носенко.

Також митрополит Антоній оголосив своє благословення щодо оформлення підписки парафіями і монастирями Бориспільської єпархії на офіційне видання «Церковну православну газету».

Наостанок владика преподав своє архіпастирське благословення та побажав Божої допомоги.