В день свята Преображення Господнього митрополит Бориспільський і Броварський Антоній звершив Божественну літургію у Спасо-Преображенському монастирі села Княжичі (+відео)

В день свята Преображення Господнього митрополит Бориспільський і Броварський Антоній звершив Божественну літургію у Спасо-Преображенському монастирі села Княжичі (+відео)В день свята Преображення Господнього Керуючий справами УПЦ митрополит Бориспільський і Броварський Антоній звершив Божественну літургію у Спасо-Преображенському монастирі села Княжичі Броварського району з нагоди престольного свята обителі.

Його Високопреосвященству співслужили секретар Бориспільської єпархії архімандрит Діонісій (Пилипчук), намісник монастиря архімандрит Софроній (Шинкаренко), благочинний першого Броварського благочиння протоієрей Олександр Левчук і духовенство монастиря.

На Малому вході Керуючий Бориспільською єпархією нагородив кліриків монастиря богослужбовими нагородами.

Після читання Святого Євангелія митрополит Антоній звернувся до віруючих з архіпастирським повчанням.

За богослужінням була піднесена сугуба молитва за мир в Україні.

За Божественною літургією Високопреосвященніший владика звершив священницьку хіротонію насельника монастиря ієродиякона Уриїла (Хомко).

На завершення богослужіння Високопреосвященніший митрополит Антоній звершив освячення винограду нового врожаю та інших плодів.

Напередодні свята митрополит Антоній співслужив Блаженнішому Митрополиту Онуфрію під час всенічного бдіння в Успенському соборі Києво-Печерської Лаври.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Три грубые ошибки, совершаемые на Преображение