Неділя 26-та після П’ятидесятниці

Неділя 26-та після П’ятидесятниці25 листопада 2018 року, у Неділю 26-ту після П’ятидесятниці, Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій звершив Божественну літургію у храмі на честь преподобних Антонія і Феодосія Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври.

Його Блаженству співслужили керуючий справами УПЦ митрополит Бориспільський і Броварський Антоній, митрополит Чернівецький і Буковинський Мелетій, архієпископ Бучанський Пантелеімон та духовенство Києво-Печерської обителі.

За богослужінням була піднесена сугуба молитва про мир в Україні та про єдність Православної Церкви. Також була звершена заупокійна молитва про загиблих у роки Голодомору.

Неділя 26-та після П’ятидесятниціНеділя 26-та після П’ятидесятниціНеділя 26-та після П’ятидесятниціНеділя 26-та після П’ятидесятниціНеділя 26-та після П’ятидесятниціНеділя 26-та після П’ятидесятниціНеділя 26-та після П’ятидесятниціНеділя 26-та після П’ятидесятниціНеділя 26-та після П’ятидесятниціНеділя 26-та після П’ятидесятниціНеділя 26-та після П’ятидесятниціНеділя 26-та після П’ятидесятниціНеділя 26-та після П’ятидесятниціНеділя 26-та після П’ятидесятниціНеділя 26-та після П’ятидесятниціНеділя 26-та після П’ятидесятниціНеділя 26-та після П’ятидесятниціНеділя 26-та після П’ятидесятниціНеділя 26-та після П’ятидесятниці