Введення у храм Пресвятої Владичиці нашої Богородиці і Приснодіви Марії

Введення у храм Пресвятої Владичиці нашої Богородиці і Приснодіви Марії4 грудня 2018 року, у день свята Введення у храм Пресвятої Владичиці нашої Богородиці і Приснодіви Марії, Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій звершив Божественну літургію у Свято-Введенському чоловічому монастирі Києва. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

Його Блаженству співслужили керуючий справами УПЦ митрополит Бориспільський і Броварський Антоній, митрополит Сарненський і Поліський Анатолій, архієпископ Гурій (Кузьменко), архієпископ Бучанський Пантелеімон, архієпископ Городницький Олександр, архієпископ Бородянський Варсонофій, архієпископ Фастівський Даміан, єпископ Білогородський Сильвестр, гості у священному сані та духовенство монастиря.

Після читання Святого Євангелія Предстоятель звернувся до пастви зі словом проповіді.

За богослужінням була піднесена сугуба молитва про мир в Україні та про єдність Православної Церкви.

Блаженніший Митрополит Онуфрій звершив дві хіротонії: у священика – диякона Михаїла Паканича, студента I курсу аспірантури Київської духовної академії, у диякона – Іоанна Лабатія, студента 4 класу Київської духовної семінарії.

Після Божественної літургії священнослужителі звершили молебень з каноном перед чудотворною іконою Богородиці “Призри на смирення”.

Наприкінці Блаженніший Владика привітав паству з престольним святом, побажав земних благ та життя вічного, і благословив усіх.

Введення у храм Пресвятої Владичиці нашої Богородиці і Приснодіви МаріїВведення у храм Пресвятої Владичиці нашої Богородиці і Приснодіви МаріїВведення у храм Пресвятої Владичиці нашої Богородиці і Приснодіви МаріїВведення у храм Пресвятої Владичиці нашої Богородиці і Приснодіви МаріїВведення у храм Пресвятої Владичиці нашої Богородиці і Приснодіви МаріїВведення у храм Пресвятої Владичиці нашої Богородиці і Приснодіви Марії