Митрополит Бориспільський і Броварський Антоній звершив Божественну Літургію в кафедральному соборі на честь Різдва Христового м. Бердянськ

Митрополит Бориспільський і Броварський Антоній звершив Божественну Літургію в кафедральному соборі на честь Різдва Христового м. Бердянськ10 лютого 2019 року, в Неділю 37-му після П’ятидесятниці, день пам’яті Собору новомучеників і сповідників Церкви Руської та преподобного Єфрема Сирина, з благословення Предстоятеля Української Православної Церкви, Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія, керуючий справами УПЦ митрополит Бориспільський і Броварський Антоній звершив Божественну Літургію в кафедральному соборі на честь Різдва Христового м. Бердянськ.

Його Високопреосвященству співслужили: митрополит Херсонський і Таврійський Іоанн, митрополит Ізюмський і Куп'янський Єлисей, архієпископ Макеєвський Варнава, архієпископ Конотопський і Глухівський Роман, архієпископ Ніжинський та Прилуцький Климент, архієпископ Бердянський і Приморський Єфрем, єпископ Вознесенський і Первомайський Олексій та єпископ Баришівський Віктор.

Під час богослужіння були піднесені сугубі молитви за мир в Україні та про єдність Православної Церкви, а також за упокій всіх спочилих, що постраждали в годину гонінь за віру Христову.

Після відпусту митрополит Антоній привітав архієпископа Єфрема з днем Тезоіменитства і з благословення Предстоятеля нашої Церкви Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія вручив архієпископу Єфрему орден преподобного Іова Почаївського ІІІ ступеня.

Митрополит Бориспільський і Броварський Антоній звершив Божественну Літургію в кафедральному соборі на честь Різдва Христового м. БердянськМитрополит Бориспільський і Броварський Антоній звершив Божественну Літургію в кафедральному соборі на честь Різдва Христового м. БердянськМитрополит Бориспільський і Броварський Антоній звершив Божественну Літургію в кафедральному соборі на честь Різдва Христового м. БердянськМитрополит Бориспільський і Броварський Антоній звершив Божественну Літургію в кафедральному соборі на честь Різдва Христового м. БердянськМитрополит Бориспільський і Броварський Антоній звершив Божественну Літургію в кафедральному соборі на честь Різдва Христового м. БердянськМитрополит Бориспільський і Броварський Антоній звершив Божественну Літургію в кафедральному соборі на честь Різдва Христового м. БердянськМитрополит Бориспільський і Броварський Антоній звершив Божественну Літургію в кафедральному соборі на честь Різдва Христового м. БердянськМитрополит Бориспільський і Броварський Антоній звершив Божественну Літургію в кафедральному соборі на честь Різдва Христового м. БердянськМитрополит Бориспільський і Броварський Антоній звершив Божественну Літургію в кафедральному соборі на честь Різдва Христового м. БердянськМитрополит Бориспільський і Броварський Антоній звершив Божественну Літургію в кафедральному соборі на честь Різдва Христового м. БердянськМитрополит Бориспільський і Броварський Антоній звершив Божественну Літургію в кафедральному соборі на честь Різдва Христового м. БердянськМитрополит Бориспільський і Броварський Антоній звершив Божественну Літургію в кафедральному соборі на честь Різдва Христового м. БердянськМитрополит Бориспільський і Броварський Антоній звершив Божественну Літургію в кафедральному соборі на честь Різдва Христового м. БердянськМитрополит Бориспільський і Броварський Антоній звершив Божественну Літургію в кафедральному соборі на честь Різдва Христового м. БердянськМитрополит Бориспільський і Броварський Антоній звершив Божественну Літургію в кафедральному соборі на честь Різдва Христового м. БердянськМитрополит Бориспільський і Броварський Антоній звершив Божественну Літургію в кафедральному соборі на честь Різдва Христового м. БердянськМитрополит Бориспільський і Броварський Антоній звершив Божественну Літургію в кафедральному соборі на честь Різдва Христового м. БердянськМитрополит Бориспільський і Броварський Антоній звершив Божественну Літургію в кафедральному соборі на честь Різдва Христового м. БердянськМитрополит Бориспільський і Броварський Антоній звершив Божественну Літургію в кафедральному соборі на честь Різдва Христового м. Бердянськ