Побачила світ нова книга митрополита Антонія (Паканича) «Випробування віри»

Побачила світ нова книга митрополита Антонія (Паканича) «Випробування віри»До дня тезоіменитства керуючого справами Української Православної Церкви митрополита Бориспільського і Броварського Антонія побачила світ його нова книга «Випробування віри».

335-сторінкове видання містить вибрані статті архієрея, написані в період з 2017 по 2019 рік.

«Ці роки стали переломними не тільки для Української Православної Церкви, а й для усього православного світу. Віруючі та духовенство пройшли через безліч випробувань і вистояли. Головним для кожного стало випробування його віри. Про вірність, мужність, любов, смиренність і красу – сокровенні думки автора, завдяки яким читач зможе краще відчути дух часу, його виклики», – йдеться в анотації.

Усього в книзі близько 30 статей – «Як відрізнити справжню віру від несправжньої?», «Як ми втікаємо від Бога», «Чому люди йдуть у розкол», «Троянський кінь розкольників», «Вавилонська вежа, приречена на крах», «"Титанік" у церковному світі», «Святий, якого я знав» та інші.

Видання розраховане на широке коло читачів.

Книгу «Випробування віри» можна придбати у Києво-Печерській Лаврі.

 Побачила світ нова книга митрополита Антонія (Паканича) «Випробування віри»Побачила світ нова книга митрополита Антонія (Паканича) «Випробування віри»