Митрополит Бориспільський і Броварський Антоній взяв участь у чині наречення єпископа Новобузького

Митрополит Бориспільський і Броварський Антоній взяв участь у чині наречення єпископа Новобузького12 грудня 2020 року у домовому Свято-Троїцькому храмі при резиденції Предстоятеля Української Православної Церкви у Феофанії м. Києва відбувся чин наречення архімандрита Варнави (Гладуна) у єпископа Новобузького, вікарія Миколаївської єпархії. Чин наречення звершив Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

Його Блаженству співслужили митрополит Вишгородський і Чорнобильський Павел, митрополит Бориспільський і Броварський Антоній, керуючий справами УПЦ, митрополит Миколаївський і Очаківський Питирим, архієпископ Яготинський Серафим, єпископ Баришівський Віктор, єпископ Білогородський Сильвестр, єпископ Переяслав-Хмельницький Діонісій, єпископ Ірпінський Лавр, єпископ Бородянський Марк.

Митрополит Бориспільський і Броварський Антоній взяв участь у чині наречення єпископа НовобузькогоМитрополит Бориспільський і Броварський Антоній взяв участь у чині наречення єпископа НовобузькогоМитрополит Бориспільський і Броварський Антоній взяв участь у чині наречення єпископа НовобузькогоМитрополит Бориспільський і Броварський Антоній взяв участь у чині наречення єпископа НовобузькогоМитрополит Бориспільський і Броварський Антоній взяв участь у чині наречення єпископа Новобузького