Навечір’я Різдва Христового

Навечір’я Різдва Христового6 січня 2022 року, у день Навечір’я Різдва Христового, Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій очолив Божественну літургію у храмі на честь преподобних Антонія та Феодосія Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври.

Предстоятелю співслужили керуючий справами УПЦ митрополит Бориспільський і Броварський Антоній, архієпископ Бучанський Пантелеімон, єпископ Ірпінський Лавр, єпископ Бородянський Марк та братія обителі у священному сані.

За богослужіння піднесли особливі молитви про припинення епідемії, про хворих коронавірусом та лікарів, які борються з недугою.

За Літургією Блаженніший владика звершив дві хіротонії. Священником став клірик столичного храму на честь Преображення Господнього на Вирлиці диякон Олександр Мочульський. У диякона рукоположений монах Парфеній (Маринич), студент I курсу Київської духовної академії.

Після  відпусту священнослужителі на чолі з Предстоятелем проспівали тропар та кондак Різдва Христового перед іконою свята.Блаженніший Митрополит Онуфрій привітав паству з Навечір’ям Різдва Христового.

Навечір’я Різдва ХристовогоНавечір’я Різдва ХристовогоНавечір’я Різдва ХристовогоНавечір’я Різдва ХристовогоНавечір’я Різдва ХристовогоНавечір’я Різдва ХристовогоНавечір’я Різдва ХристовогоНавечір’я Різдва ХристовогоНавечір’я Різдва ХристовогоНавечір’я Різдва ХристовогоНавечір’я Різдва ХристовогоНавечір’я Різдва ХристовогоНавечір’я Різдва ХристовогоНавечір’я Різдва ХристовогоНавечір’я Різдва ХристовогоНавечір’я Різдва ХристовогоНавечір’я Різдва ХристовогоНавечір’я Різдва ХристовогоНавечір’я Різдва Христового