Священнослужителі та віруючі Березані вшанували воїнів-інтернаціоналістів

Священнослужителі та віруючі Березані вшанували воїнів-інтернаціоналістів15 лютого 2022 року у День вшанування учасників бойових дій на території інших держав з благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія у всіх храмах та монастирях Української Православної Церкви були піднесені молитви за загиблими і померлими, а також за живих учасників вищезгаданих бойових дій.

Цього дня у Свято-Успенському храмі міста Березані була звершена заупокійна літія за загиблими воїнами-інтернаціоналістами. Богослужіння очолив благочинний Березанського округу архімандрит Назарій (Омеляненко) у співслужінні настоятеля храму ієрея Димитрія Бондара та ієродиякона Никона (Згурського). За богослужінням молилися заступник Березанського міського голови Хруль Р. Ф. та військові, учасники бойових дій на території інших держав. 

В кінці отець-благочинний звернувся до присутніх зі словом проповіді.

Священнослужителі та віруючі Березані вшанували воїнів-інтернаціоналістівСвященнослужителі та віруючі Березані вшанували воїнів-інтернаціоналістівСвященнослужителі та віруючі Березані вшанували воїнів-інтернаціоналістівСвященнослужителі та віруючі Березані вшанували воїнів-інтернаціоналістівСвященнослужителі та віруючі Березані вшанували воїнів-інтернаціоналістівСвященнослужителі та віруючі Березані вшанували воїнів-інтернаціоналістів