Світлий Понеділок. Святкова Літургія в Борисполі.

Світлий Понеділок. Святкова Літургія в Борисполі.25 квітня, у Світлий Понеділок Пасхи Христової, Керуючий справами УПЦ, митрополит Бориспільський і Броварський Антоній, звершив Божественну Літургію у Свято-Покровському кафедральному соборі міста Бориспіль. 

 

Його Високопреосвященству співслужили:  секретар Бориспільської єпархії єпископ Переяслав-Хмельницький Діонісій, єпископ Згурівський Амвросій, вікарій Бориспільської єпархії, настоятель собору протоієрей Олександр Бондар, благочинні єпархії та клірики Собору. 

На літургії було зачитано Пасхальне послання митрополита Бориспільського і Броварського Антонія. 

Після заамвонної молитви архіпастир звершив святковий хресний хід навколо собору. 

Накінець владика привітав всіх присутніх зі Світлим Христовим Воскресінням та закликав на всіх Боже благословення.

Світлий Понеділок. Святкова Літургія в Борисполі.Світлий Понеділок. Святкова Літургія в Борисполі.Світлий Понеділок. Святкова Літургія в Борисполі.Світлий Понеділок. Святкова Літургія в Борисполі.Світлий Понеділок. Святкова Літургія в Борисполі.Світлий Понеділок. Святкова Літургія в Борисполі.Світлий Понеділок. Святкова Літургія в Борисполі.Світлий Понеділок. Святкова Літургія в Борисполі.Світлий Понеділок. Святкова Літургія в Борисполі.Світлий Понеділок. Святкова Літургія в Борисполі.Світлий Понеділок. Святкова Літургія в Борисполі.Світлий Понеділок. Святкова Літургія в Борисполі.Світлий Понеділок. Святкова Літургія в Борисполі.Світлий Понеділок. Святкова Літургія в Борисполі.Світлий Понеділок. Святкова Літургія в Борисполі.Світлий Понеділок. Святкова Літургія в Борисполі.Світлий Понеділок. Святкова Літургія в Борисполі.Світлий Понеділок. Святкова Літургія в Борисполі.Світлий Понеділок. Святкова Літургія в Борисполі.Світлий Понеділок. Святкова Літургія в Борисполі. 

March 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31