Єпархіальний відділ соціального служіння і благодійництва продовжує свою кропітку роботу

Єпархіальний відділ соціального служіння і благодійництва продовжує свою кропітку роботуПіст – хороший час для добрих справ. Виконуючи Господню заповідь про служіння одне одному, ми цими добрими ділами наближуємось не тільки до ближнього,  але й Господа.

Відділ соціального служіння і благодійництва Бориспільської єпархії продовжує свою кропітку роботу. Активісти, очолювані протоієреєм отцем Георгієм Носачем, здійснюючи свою програму адресної допомоги, зібрали дванадцять продуктових наборів для малозабезпечених сімей. В набори ввійшли продукти першої необхідності – крупи, макронні вироби, олія, консерви, печиво. Цього разу було вирішено передати все в центр соціальноі допомоги для подальшого адресування.

Цього ж дня активісти відвідали подружжя Соломах. Ця родина вже декілька років знаходиться під опікою відділу. Подружжя Соломах,  маючи своіх трьох дітей, усиновило ще дев’ятьох сиріт.  І тепер у великій і дружній сім’і  ростуть чудові обдаровані діти.

Цього разу до свого столу вони отримали крупи, макаронні вироби, олію, фрукти, різноманітні солодощі. Відбулася дружня і корисна розмова в колі сім’ї. Батьки поділилися упіхами своіх дітей, отримали благословення священика на виконання своєї непростоі місії.