Духовенство Бориспільської єпархії взяло участь у миротворчо-духовній місії до зони проведення АТО

Духовенство Бориспільської єпархії взяло участь у миротворчо-духовній місії до зони проведення АТОЗ 6 по 10 жовтня 2017 року з благословення Блаженнішого митрополита Київського і всієї України Онуфрія відбулася миротворча-духовна місія Синодального військового відділу до зони проведення АТО.

Основною метою місії було поздоровити військовослужбовців, які виконують завдання на Сході нашої держави, зі святом Покрови Пресвятої Богородиці та Днем захисника Вітчизни та доставити гуманітарний вантаж дітям в зоні проведення АТО.

За п'ять днів місія, яку очолив голова сектору пастирської опіки воїнів-інтернаціоналістів та учасників бойових дій Синодального військового відділу УПЦ протоієрей В'ячеслав Яковенко, подолала майже 2500 км. по маршруту: Київ – Маріуполь – Волноваха – Мар'янка – Авдіївка – Краматорськ – Попасна – Сєвєродонецьк – Лисичанськ – Кремінна – Щастя – Ізюм – Київ, і відвідала військовослужбовців частин та підрозділів Збройних Сил України та Державної Прикордонної служби України, які перебувають на лінії розмежування, а також дітей у гімназії міста Попасна та дітей-інвалідів школи-інтернату м. Кремінна.

Разом зі священниками Бориспільської єпархії Максимом Молотковим, Олександрійської єпархії Олександром Шнякіним в поїздці взяли участь і заслужені артисти України, які привітали військовослужбовців та дітей концертною програмою.

У всіх місцях, які відвідала місія її учасники служили молебні про мир у нашій державі.

Останні новини