Керівник єпархіального молодіжного відділу взяв участь у семінарі вчителів у Світильному та Андріївських вечорницях в Русанові

Керівник єпархіального молодіжного відділу взяв участь у семінарі вчителів у Світильному та Андріївських вечорницях в Русанові13 грудня 2017 року керівник молодіжного відділу Бориспільської єпархії ієрей Максим Молотков на запрошення адміністрації Світильнянського НВК взяв участь у районному семінарі-практикумі вчителів української та зарубіжної літератури. Гостями семінару були методист відділу освіти Броварської районної державної адміністрації Герасименко Світлана Миколаївна та вчителі шкіл Броварського району.

Крім відкритого уроку гості мали можливість насолодитись виховним заходом, в якому взяли участь як діти, так і вчителі. До слова запросили і отця Максима, який перш за все подякував за запрошення, привітав усіх зі святом, побажав міцного здоров'я та помощі Божої в їхньому житті та вихованні підростаючого покоління.

Цього ж дня отець Максим на запрошення адміністрації школи села Русанів та настоятеля протоієрея Григорія Сірука взяв участь у святі з нагоди святого апостола Андрія Первозванного, яке проводилось у Русанівському НВК. Захід було організовано в давніх традиціях України та українського народу. До участі у святі долучились отець Григорій, який розповів про святого Андрія Первозванного, та отець Максим, який привітав присутніх зі святом і розповів про те, як потрібно ставитися до гадань та ворожінь, які часто в давнину використовували люди в цей день.