СВІТИЛЬНЯ. У селі відбувся Вечір авторської та народної творчості за участі протоієрея Олександра Клименка

СВІТИЛЬНЯ. У селі відбувся Вечір авторської та народної творчості за участі протоієрея Олександра Клименка24 грудня 2017 року у актовому залі Світильнянського НВК відбувся Вечір авторської та народної творчості, організований керівником молодіжного відділу Бориспільської єпархії священиком Максимом Молотковим для молоді та дорослих із сіл Світильне, Кулаженці, Гребельки, Русанів та Плоского.

Учасниками заходу стали члени «Літературної студії» Світильнянського НВК (керівник – Чернійчук В.В.); зразковий ансамбль “Джерельце” села Плоского (керівник – Бардаченко Л.А.); творчий колектив сопілок села Русанів (керівник – Сімонов А.Г.) та виконавці естрадної пісні смт Калита (керівник – Єрмаков І.І.). «Родзинкою» вечора став переможець проекту «Голос країни»  протоієрей Олександр Клименко, який виконав зворушливі пісні та поділився своїми думками про життя. Під час виступу гостя присутні мали змогу поспілкуватись з ним.

В кінці концерту всі учасники отримали солодкі подарунки. Крім того, отець Максим сердечно подякував отцю Олександру та спонсорам (ТОВ «Комбіфіт», ТОВ «Світильнянське») за підтримку у організації та проведенні заходу.