Керівники сімейного і молодіжного відділів взяли участь у роботі круглого столу Київської обласної державної адміністрації

Керівники сімейного і молодіжного відділів взяли участь у роботі круглого столу Київської обласної державної адміністраціїУ середу 25 квітня, у приміщенні Київської обласної державної адміністрації, відбувся круглий стіл на тему: «Духовно-моральне виховання молоді в сучасному суспільстві». Організаторами заходу, стали представники управління молодіжної політики та національного патріотичного виховання КОДА.

Участь в круглому столі брали представники різних релігійних організацій Київщини. Від Бориспільської єпархії були делеговані голови сімейного і молодіжного відділів, протоієрей Іоанн Омельчук та священик Максим Молотков.

В ході круглого столу розглядались питання стосовно налагодження міжконфесійного діалогу для духовного розвитку населення Київщини, про співпрацю органів влади, Церков та релігійних організацій у напрямку духовно-морального виховання молоді, про започаткування у Київській області проведення спільних молитовних сніданків представників влади, бізнесу, громадських та релігійних організацій.

Також представник релігійних організацій, коротко окреслили напрямки своєї роботи з молоддю в Київській області, а також можливі методи співпраці церкви та держави в даному напрямку.

Керівники сімейного і молодіжного відділів взяли участь у роботі круглого столу Київської обласної державної адміністраціїКерівники сімейного і молодіжного відділів взяли участь у роботі круглого столу Київської обласної державної адміністрації