Сімейний і молодіжний відділи організували кемпінг для молоді на березі моря

Сімейний і молодіжний відділи організували кемпінг для молоді на березі моряЗ благословення Високопреосвященнішого Митрополита Бориспільського і Броварського Антонія, керівниками молодіжного і сімейного відділів протоієреєм Іоанном Омельчуком та ієреєм Максимом Молотковим з 4 по 8 серпня 2018 року, була організована поїздка до м. Одеси.

Учасниками поїздки стали парафіяни храмів єпархії, молодь та діти у кількості 45 чоловік. Зустріч та прийом організовував молодіжний відділ Одеської єпархії який очолює Протоієрей Максим Омельченко. Кемпінг на березі моря та купання, паломницькі поїздки по монастирях та храмах м. Одеси, спільна молитва, зустріч з Митрополитом Агафангелом та Одеською православною молоддю, цікаві бесіди на духовні теми та просто гарно проведений час, все це було в часі поїздки організовано духовенством Бориспільської та Одеської єпархій.

Варто зазначити, що учасниками поїздки в більшій своїй кількості стали діти та молодь літнього Табору «Віфлеєм», тому з впевненістю можна говорити, що єпархіальний табір продовжив свою діяльність і на теренах Одещини, на березі теплого Чорного моря. Діти змогли відпочити духовно і фізично, адже скоро навчальний рік. Подякувавши Богу всі повернулись на свої парафії в очікуванні наступної зустрічі.