Молодь єпархії взяла участь у Конгресі юних посланців миру «Усім світом – за мир!»

Молодь єпархії взяла участь у Конгресі юних посланців миру «Усім світом – за мир!»20 вересня 2018 року до Всесвітнього дня миру у Київському Національному музеї історії України у Другій світовій війні відбувся 5-й ювілейний Конгрес юних посланців миру «Усім світом – за мир!». Посли різних країн світу, представники міжнародних організацій, державних установ, київські освітяни, школярі та їхні батьки представляли звіти учасників руху про діяльність та проекти, які вони впроваджували у своїх школах протягом року.

У заході взяли участь представники України в ООН, делегації з Грузії, Вірменії, Південної Кореї, Білорусії та чисельні міжнародні організації. Організатором форуму стала Федерація Всесвітнього Миру, яка діє в Україні.

На запрошення оргкомітету захід відвідав керівник молодіжного відділу Бориспільської єпархії ієрей Максим Молотков разом з дітьми з с. Світильня та смт Калита. Конгрес розпочався зі святкового привітання та виносу прапорів всіх країн, які входять до цієї організації. Далі в конференц залі відбулася друга частина зібрання. Всіх присутніх вітали гості з багатьох країн світу. Також були представлені різні дитячі проекти. Кращих учнів Школи миру, які змогли реалізували власні проекти, нагородили сертифікатами та почесним званням «Юний Посол Миру».

По завершенню свята діти мали вільний час, щоб ознайомитись із альбомами робіт юних послів миру та з музейними експонатами АТО. Поверталися додому трохи втомлені, але при цьому відкрили для себе багато нового. Хотілося б, щоб участь у Конгресі посприяла їх всебічному розвитку, стала поштовхом до того, щоб бути гарними християнами, прекрасними громадянами України і жити в мирі.

Молодь єпархії взяла участь у Конгресі юних посланців миру «Усім світом – за мир!»Молодь єпархії взяла участь у Конгресі юних посланців миру «Усім світом – за мир!» 

March 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31