Єпархіальний відділ соціального служіння та благодійництва в робочому порядку відвідав своїх підопічних в селі Рогозові

Єпархіальний відділ соціального служіння та благодійництва в робочому порядку відвідав своїх підопічних в селі РогозовіВідділ соціального служіння та благодійництва Бориспільської єпархії на чолі з протоієреєм Георгієм Носачем в робочому порядку відвідав своїх підопічних в селі Рогозові Бориспільського району. Це переселенці зі Сходу Украіни, які знайшли тут свою другу домівку. Як завжди приіхали не з пустими  руками.  Цього разу вантажівка була заповнена мішками з картоплею, городиною, гарбузами. Хай цей посильний внесок допоможе перезимувати цим людям і свідчить про небайдужість до їхньої долі.

Крім того, працівники відділу привезли до Бориспільського міського територіального центру соціального обслуговування ( надання соціальних послуг) 750 кг. картоплі для тих, хто цього найбільше потребує, але сам не має можливості ні вирости, ні купити в достатній кількості ці прості, але такі необхідні в харчуванні продукти.

Єпархіальний відділ соціального служіння та благодійництва в робочому порядку відвідав своїх підопічних в селі РогозовіЄпархіальний відділ соціального служіння та благодійництва в робочому порядку відвідав своїх підопічних в селі Рогозові