Переможець телевізійного шоу "Голос країни 2017" протоієрей Олександр Клименко проповідує в Україні та за кордоном через сцену і ЗМІ

Переможець телевізійного шоу Священик Бориспільської єпархії, керівник єпархіального відділу "Церква і культура," переможець телевізійного шоу "Голос країни 2017" протоієрей Олександр Клименко продовжує давати концерти та виступає в мас-медіа.

16 вересня отець Олександр взяв участь у концерті, присвяченому покровителям сім'ї святим благовірним князям Петру і Февронії, який організувала парафія святих благовірних князів Петра і Февронії міста Пінськ в Республіці Білорусь. Сотні пінчан зібралися, щоб почути його неймовірний голос, який підкорив величезну кількість людей.

Беручи інтерв'ю у співака-священика білоруські ЗМІ зазначають, що після перемоги в телевізійному конкурсі, життя отця Олександра Клименка практично не змінилася - це служіння Богу, сім'я і побут. І що вражає сила його голосу і емоційність - не результат багатогодинних репетицій. Адже часу на це у нього практично немає: «Я намагаюся не відриватися від життя звичайного православного християнина, який знаходиться в середовищі йому подібних. Я живу в невеликому місті, де у кожного свій город, двір, і, щоб розуміти своїх прихожан, повинен в чомусь жити їхнім життям. Тому часу на заняття вокалом у мене зараз немає. Але в минулому, з 8 до 24 років, я займався постійно».

 

30 вересня отець Олександр відвідав місто Бар у Вінницькій області, де спільно з вінницьким хором "Соломія" та його керівником священиком Назарієм Давидовським виступили зі спільною концертною програмою.

 

9 жовтня 2018 року в Страсбурзі в Раді Європи відбувся захід, присвячений 1030-річчю Хрещення Київської Русі. У складі офіційної делегації Української Православної Церкви у заході взяв участь протоієрей Олександр Клименко, який у рамках заходу виступив з концертною програмою.
На своїй сторінці у фейсбук отець Олександр вдячним словом зазначає: "Дякую Епископу Виктору (Коцабі) та всім організаторам за можливість взяти участь у продовженні святкування 1030-ї річниці Хрещення Русі не тільки в Україні, а й за її межами. Це й справедливо, бо Володимирове хрещення - вчинок, який змінив не лише Київську Русь, але й мав значний внесок в історію Європи. Сьогодні побував на виставці УПЦ в Раді Європи у м. Страсбурзі".

 Переможець телевізійного шоу Переможець телевізійного шоу

 

16 жовтня Міжпарафіяльний молодіжний центр в місті Києві організував благодійний гітарний вечір з отцем Олександром Клименком. Учасники благодійного вечора у соцмережах діляться своїми позитивними враженнями: "Сказать, что вечер был чудесный или удачный - не сказать ничего!!! Во-первых, главное, что удалось собрать более 10 000 грн на лечение матушки Анны Дихановой и деньги не перестают поступать еще и сегодня! Во-вторых, наши гости о. Александр Клименко и о. Владислав Диханов очень заняты всегда , но все-таки посетили наш центр, а еще нас снимал Интер и Глас))))! И в-третьих, атмосфера и теплота, и доброта вчерашнего вечера зашкаливала) А пение Отца просто подарок всем нам! СЛАВА БОГУ ЗА ВСЁ! Всем огромная благодарность и поклон!!! Организаторам также отдельное, большое СПАСИБО!

Переможець телевізійного шоу Переможець телевізійного шоу

 

 Священика постійно запрошують на теле і радіоефіри, беруть інтерв'ю відомі світські видання, під час яких отець Олександр говорить про Бога, Церкву, сім'ю, молитву.

 

 

 

March 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31