Протоієрей Олександр Клименко взяв участь у благодійному концерті в Полтаві

Протоієрей Олександр Клименко взяв участь у благодійному концерті в ПолтавіПереможець конкурсу «Голос країни-7» виступив на благодійному вечорі, організованому в Полтавській єпархії.

4 листопада 2018 року в м. Горішні Плавні Полтавської єпархії відбувся благодійний концерт за участю викладача вокалу Полтавської місіонерської духовної семінарії Віти Гажали, семінарського хору, колективів дитячої музичної школи, а також переможця телешоу «Голос країни-7», керівник відділу "Церква і культура" Бориспільської єпархії, протоієрея Олександра Клименка. Про це пише прес-служба Полтавської єпархії.

Метою концерту був збір пожертвувань для придбання медичного обладнання військовому госпіталю ЗСУ м. Лисичанська. За підсумками акції вдалося зібрати близько 15 000 грн.

Концерт мав і місіонерський характер, оскільки виступ отця Олександра Клименка супроводжувався проповіддю з різними притчами і повчальними історіями. Зі словами подяки до глядачів та артистів звернувся віце-ректор ПМДС Преосвященніший єпископ Новосанжарський Веніамін.

Гості концерту також могли подивитися фотовиставку, що відображала соціальне служіння Полтавської єпархії.

Протоієрей Олександр Клименко взяв участь у благодійному концерті в ПолтавіПротоієрей Олександр Клименко взяв участь у благодійному концерті в ПолтавіПротоієрей Олександр Клименко взяв участь у благодійному концерті в ПолтавіПротоієрей Олександр Клименко взяв участь у благодійному концерті в Полтаві