Протоієрей Олександр Клименко взяв участь у благодійному концерті в Кіровоградській єпархії

Протоієрей Олександр Клименко взяв участь у благодійному концерті в Кіровоградській єпархії30 листопада 2018 року в селищі Смоліне Кіровоградської області з благословення митрополита Кіровоградського і Новомиргородського Іоасафа відбувся благодійний концерт для підтримки людей з обмеженими можливостями.

Зустріч провели напередодні Міжнародного дня людей з обмеженими можливостями. Особливим гостем заходу став клірик Бориспільської єпархії протоієрей Олександр Клименко – переможець національного конкурсу «Голос Країни 2017».

Концерт «Від чистого серця даруймо добро» був організований зусиллями Бабенко Тетяни Володимирівни у співпраці з місцевою громадою та благочинним Смолінського округу Кіровоградської єпархії протоієреєм Олександром Хомичем.

Організатори повідомляють, що дійство було проведено у підтримку людей з обмеженими можливостями – «людей сильних духом , для яких кожен день – це боротьба, людей, які знають справжню ціну життю, яким би воно не було!».

Переповнений зал з особливою радістю зустрів виступ протоієрея Олександра Клименка, йдеться у повідомлені.

Протоієрей Олександр Клименко взяв участь у благодійному концерті в Кіровоградській єпархіїПротоієрей Олександр Клименко взяв участь у благодійному концерті в Кіровоградській єпархії

Сторінка Фейбук протоієрея Олександра Хомича